face_fenomen youtube_fenomen twitter fenomen

Službeni partneri Fenomen banda
Sve manje vremena provodimo ispred televizora
Zašto sve manje vremena provodimo ispred televizora? U današnje vrijeme kada se na tržištu nalaze različiti modeli televizora je li istina da se sve manje vremena provodi ispred televizora? Je li vrijeme koje smo provodili gledajući televizor zamijenio kompjuter, laptop ili pametni telefon? U današnje vrijeme na tržištu se nalaze mnogobrojni različiti modeli televizora, a svaka nova generacija televizora donosi novitete, pa prema tome novi modeli televizora omogućuju i pristup internetu i pretraživanje interneta.
Danas se na tržištu nalaze različiti modeli televizora, od prijenosnih televizora koji se mogu naći po cijeni od oko 400- tinjak kuna do SMART televizora za koje će trebati izdvojiti oko 14.000 kuna, a svaki novi model donosi neke inovacije. Ovisno o modelu, karakteristikama, veličini ekrana, odnosno specifikacijama svakog pojedinog televizora ovisi i njihova cijena.
Noviji modeli televizora sve su savršeniji od svojih prethodnika, odnosno imaju sve više mogućnosti. Primjerice, posebnost SMART televizora je u tome što ti televizori imaju pristup internetu putem aplikacija, te omogućuje reprodukciju različitih materijala bilo audio, video ili pak slikovnih materijala i to putem prijenosnih memorija. Također, imaju pristup internetu te možete putem televizora pretraživati internet. Jedna od posebnosti tog modela televizora je i ta što se njim može upravljati putem mobitela (pametnog telefona) ili tableta. Dakle, kao što uz pomoć daljinskog upravljača upravljate televizorom tako možete uz pomoć mobitela ili tableta upravljati televizorom. Nove tehnologije donose sve više noviteta i olakšavaju svakodnevni život, pa tako i vrijeme provedeno ispred televizora se mijenja jer nam novi modeli televizora omogućuju sve više i više mogućnosti. S druge strane na tržištu se nalaze i modeli prijenosnih televizora koji svojim dimenzijama omogućuju prijenos na bilo koje mjesto. Mogu se jednostavno prenositi, primjerice, dimenzije jednog takvog prijenosnog televizora iznose 7". Prijenosni televizor ima zaslon u boji te mogućnost i USB priključka.
Kod kupnje televizora vrlo je važno dobro proučiti specifikacije svakog modela kako biste odabrali televizor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Ovisno o potrebama svatko izabire svoj model televizora. S obzirom da se današnja tehnologija ubrzano razvija, i svakom generacijom novih modela svatko može bez problema pronaći televizor za sebe kako bi uživao u vremenu koje je odvojio za gledanje televizora.

Ukoliko i Vi želite postati partner ili sponzor Fenomen banda, obratite nam se putem službenih kontakta banda.


HVALA, Vidimo se, bend za svadbe Fenomen band

Hvala na interesu! Vidimo se! Bend za svadbe Fenomen band