face_fenomen youtube_fenomen twitter fenomen

Fenomen, band za svadbe

Fenomen Band (alias Grupa Fenomen) je glazbeni sastav osnovan krajem 2007. godine. Primarno djelujemo na području sjeverne, sjevero- zapadne Hrvatske, u Zagrebu i u okolici Zagreba. Svi članovi Fenomen band- a učlanjeni su u Hrvatsku glazbenu uniju, ali i u HUZIP. Sviramo prvenstveno zabavnu i pop- rock glazbu, domaću i stranu. Ni Hrvatska narodna glazba nam nije nepoznanica.

Kontinuitetom nastupa nadogradili smo vlastite inicijalne glazbene i (posebno) zabavljačke sposobnosti, zbog čega sa ponosom gledamo na vlastiti razvoj. Mladi smo i itekako svjesni da taj razvoj još nije ni približno gotov, zbog čega se, opet, veselimo daljnjoj zajedničkoj budućnosti.

Sve veći broj mladih ljudi povjerava nam zadatak uveseljavanja njihovog najsvečanijeg dana u životu, što nam predstavlja posebnu čast i zadovoljstvo, ali i pokazuje našu postepenu transformaciju u bend za svadbe na području Varaždina i šire. Cilj našeg glazbenog djelovanja i dalje ostaje uživanje u glazbi, uz nastojanje zadovoljenja kriterija glazbene, personalne i vizualne kvalitete. Zbog svega ovdje navedenog,

fenomen band, samo je jedan, band za svadbe

Autorski rad

Početkom 2013. godine zaključili smo da smo glazbeno dovoljno sazreli za ulazak u nešto ozbiljnije glazbene vode. U suradnji sa našim kolegama glazbenicima (posebice sa Toni Ćosićem), početkom svibnja 2013. godine izdan je prvi autorski singl Fenomen band- a, nazvan jednostavno "Ti". Krajem 2013. godine izdan je drugi singl, "Zašto sa mnom je". Nakon toga je 2014. godine "izbačen" singl "Anonimna". Posljednji singl, "Razlika", izdan je 2017. godine. U izradi je nekoliko novih autorskih pjesama, sve detalje pratite na poveznici izbornika nazvanoj "Autorski rad".

Bend na okupu, bend za svadbe Fenomen band