face_fenomen Instagram profil Fenomen banda youtube_fenomen twitter fenomen

Fenomen band, bend za fešte i gaže

Ne krijemo transformaciju u bend za svadbe, ali ne zaboravljamo svoje korijene i uvijek sa velikim zadovoljstvom obavljamo gažerske nastupe u klubovima, domovima i barovima. Poznati smo po ogromnoj količini energije uložene u svaki nastup, što ne prolazi nezapaženo kod publike. U posebnom sjećanju ostat će nam glazbeni počeci u C.C. Nedeljanec. Višegodišnja svirka na Špancirfest Varaždin predstavlja nam vrhunac svake gažerske sezone. Neke od slika pogledajte u Galerije -> Gaže.

O čemu je riječ?


Svirka Fenomen banda mora se doživjeti i upiti svim dostupnim osjetilima (ukoliko želite uistinu potpuni doživljaj). Ipak, više dodatnih materijala pronađite na našem YouTube kanalu. Zato; pratite službenu stranicu grupe na Facebook, tako da uvijek znate gdje smo; dođi, slušaj, vidi i doživi Fenomen band!

Predstojeći javni događaji

Sve informacije o našim javnim nastupima i više saznajte na našoj službenoj Facebook stranici. :)

U čemu je tajna?

Često se susrećemo sa pitanjem „di je "fora", kako napraviti dobru feštu?“. Nije uvijek jednostavno uveseliti publiku (posebice u ovim gospodarski tmurnim vremenima). Najmanje što uvijek možemo učiniti je dati sve od sebe! Veoma je bitna širina repertoara, uz još važniji odabir odgovarajućih pjesama (teško je izabrati pravu pjesmu u pravu vrijeme).

Ipak, ono što nas razlikuje od ostatka drugih bendova koji djeluju na ovom području definitivno je repertoar. Uvijek se trudimo uvježbati pjesme koje ne svira ni jedan drugi band. Jasno, neki hitovi se ne mogu izbjeći, ali osnovna naša misao vodilja je da na svijetu postoji najmanje milijun dobrih pjesama (posebice se ovo odnosi na strane pjesme), zašto bi svi bendovi trebali svirati samo 20- ak jedno te istih?

Velika nam je osobna zadovoljština kad kroz određeno vrijeme čujemo da i drugi bandovi sviraju pjesme koje smo, na neki način, upravo mi predstavili. Te maštovitosti nikako se ni u budućnosti ne mislimo odreći, i dalje očekujte neočekivano. ;)